BR Grand Raid Korbeek-Lo

Datum: 
zondag 25/03/18 09:00
Organisatie: 
Blue Riders
Afstand: 
45 km

BR GRK rit - Ook gekend onder de naam De Grote Prijs Maurits Goossens ;-)
 

 
Organisatie: Blue Riders (BR Senior & BR Dretti)
Afstand: 48km
Deelnemers:
BR Hans, BR Willy, BR Davy, BR GT, BR Dretti, BR Brat, BR Junior, BR Danny Frit, BR Glen, BR Mêus, BR Senior, BR Lion, Jolien + enkele aprés gasten - BR Wolfke & BR Yellow en uiteraard niet te vergeten Fons & Alain voor de toogbediening en maken van de overheerlijke spaghetti en een blits bezoek van de familie van BR Mêus(vrouw, kids & hond ;-))
Algemene samenvatting: Een super rit door zeer mooie landschappen en dit bij een mooie zon in een koud landschap! Bij vertrek was het 2 graden maar na enkele uurtjes fietsen heeft de zon haar best gedaan en zijn we tot aan 14graden geraakt! Geen pijltjes aanwezig tijdens de rit maar een rit onder begeleiding van 2 geweldige gidsen Senior & Dretti. De  fietsers met meer jaren ervaring vertrokken om 9u en de jonge bende om 9.15; Na ongeveer 1u was de jonge bende bij de meer ervaren fietser en hebben we het verloop van het parcour samen gefietst. Na ongeveer 30 km kwamen we de bevoorrading. Zeer leuke en vooral lekkere en aangename stop :-) en dit met dank aan familie van Senior & Dretti! We zouden bijna gestopt zijn met fietsen en de BBQ aangestoken hebben....maar de plicht riep en toch terug op de fiets gesprongen! In het 2de deel zaten ook zeer mooie afdalingen, omgeving en een paar hellingen ...en dit met de felle zon ..het was absoluut prachtig!
Na uiteindelijk 48 of sommige 51 km zijn we terug op de sportvelden in Korbeeklo geraakt.. volledig klaar voor een lekkere spaghetti -met dank aan Alain & Fons! Super merci (super lekker en gezellig). De spaghetti was super lekker 
Een sfeerbeeld van de aprés!
Herbeleef de toer - dankzij onze BR GT - https://www.relive.cc/view/1470675011
De afwezigen hadden ongelijk en hebben veel gemist!
BR groeten!